fbpx
Trainer Comunicare | Tu ești Primăvara!
37842
post-template-default,single,single-post,postid-37842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Tu ești Primăvara!

Tu ești Primăvara!

Vin la tine în odată cu Primăvara!
Cum îți mai merge? Cum te mai simți?

Vreau să îți spun ce am mai făcut în această perioadă în care nu ți-am scris.
Am reîmprospătat site-ul de cursdictie.ro, am schimbat logo-ul, am creat o ofertă specială pentru tine ca tu să îți alegi cursurile în funcție de nevoile tale (oferta e mai jos), am revenit cu video-uri pe YouTube și am început să lucrez la un nou spectacol de teatru unde te aștept să ne vedem.
Dacă vrei detalii, scrie-mi și îți ofer.

Astăzi vreau să îți scriu câteva gânduri pe care le-am avut de-a lungul acestei perioade, gânduri care îmi doresc să te ajute în drumul tău spre îmbunătățirea comunicării și a dicției tale:

 

  1. Primul gând

Este o iluzie faptul că am început sau am terminat o discuție. Comunicarea este un fapt continuu care se desfășoară și înainte și după ce credem că am terminat discuția.

 

  1. Al doilea gând

Problemele apar atunci când oamenii nu sunt în acord cu aceeași idee. Începând de la certurile casnice ale unui cuplu până la negocierea între sindicat și Președinte.

 

  1. Al treilea gând

Regulile în comunicare se stabilesc în funcție de contextul cultural. Normalitate înseamnă comportamentul potrivit cu regulile fiecărei culturi. Regulile nu sunt nici bune, nici rele, sunt pur și simplu, altele.

 

  1. Al patrulea gând

Comunicarea implică legătura unor elemente ce nu țin doar de nivelul de comunicare, ci aduce laolaltă valorile, crezurile, educația și experiența fiecărui om în parte.

 

  1. Al cincilea gând

Există multe diferențe între „a spune” și „a comunica”A spune este drumul într-o singură direcție, a comunica este drumul în două direcții, de preferat drumuri pătrunzătoare.

 

  1. Al șaselea gând

Dicția transmite informații despre nivelul tău de educație și chiar despre statutul tău social. O dicție bună oferă încredere atât ție cât și celui care te ascultă. O dicție bună atrage atenția și susține interesul către ce vrei să transmiți.

 

  1. Al șaptelea gând

Vocea are o importanță deosebită în comunicare. Ea poate transmite foarte multe lucruri despre tine, de la sentimentele tale până la cât de sănătos fizic ești.

 

  1. Al optulea gând

Orice mesaj are un conținut dezvăluit și unul nedezvăluit. De cele mai multe ori cel din urmă fiind cel mai plin de înțelesuri.

 

  1. Al nouălea gând

Mișcările ochilor au un rol valoros în comunicarea dintre oameni. Studiile spun că în cadrul unui dialog, oamenii se privesc în ochi între 25-75%. Privitul în ochi poate avea mai multe scopuri sau semnificații: cauți un răspuns, cauți o stare, vrei să afli mai mult sau pur si simplu flirtezi.

 

  1. Al zecelea gând

Abilitatea de a comunica nonverbal se poate dezvolta și o poți face în mod intenționat. Oamenii care comunică bine nonverbal au mai mult succes în afaceri și în relații.

Îmi doresc să îmi scrii care sunt nevoile tale în ceea ce privește comunicarea.
Poți accesa și acest link de unde poți alege în ce context ne putem vedea.
Alege cursul în funcție de nevoile tale: http://www.trainercomunicare.ro/cursuri/

Te pup!

Uite noul logo.🙂